Make your own free website on Tripod.com

 

DAG - UITSTAPJES met ons als gids

De Ardennen heeft u heel wat moois te bieden tijdens uw verblijf. Bossen met watervalletjes en kleine waterpartijtjes, enorme rotspartijen langs de Ourthe, diverse grotten, de vele kleine dorpjes of de kleine gezellige plaatsjes met al z'n bezienswaardigheden en al zo meer. Vaak is het voor de gasten moeilijk hierin een keuzen te maken, of dit alles te vinden. Wij maken het onze gasten dan ook mogelijk samen met ons als gids er een dagje op uit te trekken (mits u de beschikking heeft over eigen vervoer). Tijdens uw verblijf, zeker in een vakantie periode, zal u op deze mogelijkheid gewezen worden wat het uitstapje van de volgende dag zal zijn en hoelaat er vertrokken zal worden. Voor groepen is er de mogelijkheid dit van te voren af te spreken.

AANBIEDING!! GELDIG van zaterdag 1 november 2003 tot zondag 2 mei 2004 (behalve tussen 21 december 2003 en 5 januari 2004)voor mensen die de kou trotseren 20% korting op de verblijfkosten!!

Kerst en/of Nieuwjaar WIJ HEBBEN NOG PLAATS!!!

 

country & line - dance op zaterdagavond

Zoals u heeft kunnen lezen zijn wij countrystijl ingericht. Daarom hebben wij.................

iedere zaterdag-avond van 20.00 uur tot 01.00 uur gelegenheid tot line dance, genieten van country muziek en dit onder het genot van een drankje.

Deze avond zijn ook mensen die niet te gast zijn bij "La Fontaine" van harte welkom. Er wordt geen entree geheven.